lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kaksi kämppistä ja koira

Tämä blogi on omistettu niille, joiden elämää värittää suola, sokeri sekä ripaus chiliä. Kaikki alkoi eräästä tammikuun illasta. Tänä pimeänä pakkasiltana sisarukset huomasivat asuvansa jälleen saman katon alla. Lapsuusvuosien perhe-elämä oli vaihtunut sosiaaliseen kommuuniin.


Rauhallinen kolmio löytyy Espoon nukkuvasta ja idyllisestä uudislähiöstä. Pieni asuntomme toimii nyt sosiaalisena keskuksena, kommuunina, jonka vieraslista on pitkä sekä värikäs. Kolmantena vierailevana tähtenä on usein pikkuinen Jack Russel nimeltään Manta. Tämä karvapossu on usein pippaloiden ilopilleri sekä väsyneiden aamujen kainalokaveri. Vahtikoirana Manta on hieman turhan tarkka, sillä hänen mielestään vahdittavia ovat roska-autot, postimiehet, telkkarin eläinohjelmat sekä varsinkin villinä ja vapaina kasvavat puput.


Pieni matala majamme on aina avoinna perheelle, ystäville sekä tuttaville. Usein levitettävät vierassohvat ovat kovassa käytössä ja kahvinkeitin pörisee täysillä. Iltasin syttyvät kynttilät ja tunnelmaa kohottaa Lyytin tietokoneen syövereistä löytyvät sävelet.


Nyt jatkamme lauantaista alkuiltaa murhaajia jahdaten (television kautta tietenkin). Terveiset sitä ennen lähettävät kuitenkin myös naapuri soffalla auringossa uinuvat Lyyti ja Manta.

 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti