keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Äidit ja tyttäret

Tänään kävimme äidin ja tyttärien voimin sivistämässä itseämme äyttämötaiteen parissa. Kyseessä oli näytelmä "äidit ja tyttäret", joka kuvaa humoristisella sekä pistävällä tarkkuudella naisten välisiä perhesuhteita. Lyhyistä tarinoista löysi varmasti jokainen jotain omaan elämäänsäkin liittyvää. Näin ollen päädyimmekin listaamaan Lyytin kanssa kaiken sen missä olemme tulleet sisaruksissa äitimme kaltaiseksi.

-oma kiva/omat jutut
-tanssi moovit
-harmaantuvat hiukset parikymppisestä alkaen
-leffojen kommentoniti (toi olis kuollu jo moneen kertaan, toi ei ole oikeassa elämässä mahdollista)

Lasten elokuvat: elokuvarealistin herkkua!

-uima-allas ällötys
-kipeät lonkat ja kierot jalat
-kikka kakkoset


 Äidin kikka saada kuljetettua ylipitkä lista: isketään kiilaa ikkunan väliin ja hyvin kulkee!


-Mantalle lässytys
-pitkät piuhat
-levottomat jalat
-siivousraivo
-kokeelliset kokkailut epämääräisellä onnistumisprosentilla (aladobista ei kannata tehdä pitsaa, pitsa jää löllyväksi ällötykseksi)


Gourmet Iidan tyyliin! (kyseessä muistaakseni munakas)


-telkan eteen simahtaminen
-raskas kaasujalka, tosin samalla myös reipas jarrujalka
-"olisko jossain jotain hyvää?"


Mane heti namien perässä!


-lukihärö (hurjasti hupia häröilystä)
-karvaprosentti
-urapolku (vähän sinne päin)
-matkailu avartaa!

Miksi reissata kalliilla, kun yöpyä voi hotel Skodassa? 


Kiitos näistä kaikista, sillä ilman näistä nuijapäistä ei olisi kasvanut näin suloisia,pitkäkielisiä, hömelöitä ja meheviä rupikonnia.

P.S. Hyvää syntymäpäivää vielä hieman myöhässä. Annettiin juhlapäivänä aivan kaikkemme (sisältäen kuumeen ja poskionteloiden paineen unohtamatta keuhkojen ulkoistamista voimakkaalla röhinällä höystettynä)

P.P.S. Suosittelemme näytelmää kaikille äideille sekä tyttärille. Pieni valaistuminen sekä itselleen nauraminen on aina paikallaan.

3 kommenttia:

  1. Löysin tuosta listastanne paljon itseäni , oikeastaan melken kaikki päti minuun… Äitissänne ja minussa on ne sama geenit ja kai me ollaan kasvatettukin samaan tyyliin ja sit mä nuorena "looked up" iso sisko Eijaan ja halusin olla just kun hän :) . Eli.. te tytöt olette myös paljon kuin Anne-tätinne… tiedän et tuosta tiedosta te varmaan ilahduitte vallattomasti!! LOLOLOL

    VastaaPoista
  2. Haha, kai sitä on pakko vaan myöntää, että sukuun tullaan ja ylpeästi sittenkin ;)

    VastaaPoista
  3. Joo… Meriläisen/Rantasalmen (Anja mummon suku) suvussa on perhanan vahvat geenit… ois ollut parempi jos olisitte perineet enemmän taipumuksia Salojen puolelta mut ei se mitään, hyvin ollaan me vanhempi sukuporras tultu toimeen näillä eväilläkin joten hymy huuleen ja ettenpäin mars!!!

    VastaaPoista