lauantai 7. syyskuuta 2013

Suomi-Espanja

Pitkästä aikaa tännekkin eksyivät kaksi tyttöstä Tuomarilan kupeesta. Päivitykseen antoi syyn loistavan tunnelman ja hengen luonut MM-alkukarsinnan peli Helsingin viilenevässä yössä. Tunnelma oli katossa jo pihamaalla ja jatkui läpi koko potkupalloilun (naapurit varmasti kuulivat koko matsin kulun jo yleisön metelöinnistä).
Matkalla pelipaikalle yllätyksemme löysimme alieneiden laukaisualustoja. Näihin tötteröihinhän kerätään ihmisten DNA:ta sitä päivää varten kun maapallo tuhoutuu. Salaisen retkikunnan lisäksi lähetetään kyseiset tötteröt avaruuteen ja DNA:n avulla luodaan uusi ihmisrotu asuttamattomalle planeetalle. Ihmislaji jatkuu ikuisesti! Alla olevassa kuvassa tytöt esittelevät ylpeänä tätä ihmiskunnan keksintöjen kruunua.
Takaisin kuitenkin peliin. Niin sankoin joukoin kun kannustusta Suomeelle tulikin, oli Espanja selkeästi ja ylivoimasesti parempi. Punaset eivät tainneet edes täysillä pelailla, harjoittelivat vaan tulevaa varten Suomella. Tunnelma korvasi Suomen maalittoman pelin ja plussana toki olivat Espanjan maalit (Lyyti sekä Soffi kokivat tiettyä sisäistä sotaa sisimmässään kannattajuutensa suhteen. Onhan Espanjan tiimissä Pablot, Jesukset ja Joseet!) Joka tapauksessa ilta oli viileä, tunnelma kuuma ja jalkapallokin maittoi vajaalle 45 000 katsojalle.
Ainoana miinuksena sanottakoon: Vaikka paikkamme olivat täysin fanikatsomon kupeessa, ei laulun sanoista saanut kertaakaan selvää. Milloin oltiin ruosteessa, vedettiin ranteita auki, missa vain ja välillä jopa vedettiin käteen.. Olisiko joku lauluvihkonen paikallaan näiden kuulokukkasten poissulkemiseksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti