perjantai 14. kesäkuuta 2013

Matkustan ympäri maailmaa...

Kesäloman ensimmäinen osa on toisella asukilla lopuillaan ja toinen odottelee vielä lomaansa. Viimeinen viikko on mennyt mukavasti Soffin poistuessa ulkomaille potemaan matkakuumettaan, kun taas Lyyti jäi pitelemään kolmiota pystyssä sateiseen Suomeen.

Matka oli juuri niin loistava kuin odottaa ja toivoa saattaakin. Kohteena Azorit sopivat matkailijoille, joille baaririennot, piitsillä makoilu sekä drinkkien tsippailu ei ole ulkomaan matkan päätavoitteita. Nähtävää riitti pelkällä São Miguelin saarella viikoksi loistavasti. Mikäli pidät patikoinnista, jylhistä maisemista, hyvästä ruoasta, paikallisista viineistä sekä ystävällisistä ihmisistä on Azorit ehdottomasti harkitsemisena arvoinen maapläntti keskellä ei mitään eli Atlantilla.
 

 
Azoreille ehdottomasti ominaista ovat: 
 
 
Jylhät maisemat

 
 
 
Vesiputoukset
 
 
Rikinkatkuiset kuumatlähteet
 
 
 Leikkisät vesinisäkkäät

 
Täplikkäät lehmät

 
Kasvihuoneet pullollaan ananaksia
 
 
Kummitushotelli
 
 

 Soffin tullessa kotiin reissusta, talo oli vielä pystyssä ja vastaan tuli suhteellisen selväjärkinen Lyyti. Väitti tosin vähän olleen ikävä, kun yksin täällä viikkoa vietellyt kolhossa kolmiossa. Nyt päästään kuitenkin takaisin arkeen ja vaikka työvoittoisaksi aika taas kääntyykin, toivotaan sen kesän tupsahtamista tänne Suomeenkin. Lämpöstä säätä ja kirkkautta haikaillessa mieli vielä Azorin aurinkoon!

 

 
Boa Noite!!!
 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti