sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Yllätyyys!

Olipa kerran pienen pieni poika, joka syntyi iltatähdeksi. Perheessään pojalla oli vanhempien lisäksi pelkästään isosiskoja ja leikit toteutuivat usein tyttöjen ehdoilla. Tästä on nyt kulunut 19 pitkää vuotta, eikä tuo poikakaan enää ihan pieni ole. Silti leikit toteutuvat edelleen siskojen mukaan (ainakin, jos on kyse syntymäpäiväyllätyksistä!).

Oli siis perjantai päivä. Pikkuveljellä oli tieto, että tänään tapahtuu jotain ihmeellistä ja yllättävää, mutta kaikki oli vielä aamusella mysteerisenverhon takana. Pitkin päivää pikkuveli soitti isosiskolleen töihin, moneltako lähdetään, millaiset vaatteet pitää olla, ehtiikö käydä kaupassa...

Viiden aikoihin iltapäivällä auto hurahti käyntiin ja matka alkoi kohti illan seikkailua. Ensimmäinen kohde oli villi Tropicario, jossa pohdittiin uusia kotieläimiä. Lyyti tosin kiersi lähes kaikki häkit kaukaa, ainoastaan kilpikonnat olivat sopivan myrkyttömiä ja limattomia siskon mieleen.


 
Veli taas oli täydellisen lumoutunut käärmeistä ja tuijotteli niitä kuin pikkupoika!
   
Näiden kuvien ja tunnelmien jälkeen Lyytin ilme oli lähinnä tämä:
 
 
Onneksi löytyi Tropicariosta jotain siskonkin mieleen...
 
 
Käärmeet ja kilpparit eivät olleet ainoita elukoita, jotka asustivat Tropicariossa.
 
 
Tämä kroko oli kyllä enemmän sitä mieltä, että Soffi olisi mukava välipala, kun sen puhelimensa kanssa siinä häkin edustalla noin herkullisesti heiluu...


 
 
...ja toinen siskohan tykästyi ennemmin liskoihin!
PUS! PUS!
 
Tropicarion viidakko jäi kuitenkin taakse ja suunta kohti ruokailua. Synttärisankarin päätöksellä suurta nälkää näkevät lapsukaiset suuntasivat yhdessä Hesburgerin iloiseen ja pirteään kulinaaristiseen keittiöön. Suru tuli Lyytille kuitenkin, kun liian kovassa nälässä haarukka mennä rapsahti poikki. Kehitysehdotuksena Hesburgerille tukevammat haarukat, kun Lyyti tulee käymään, meno on aivan liian villiä, kun yritetään päästä haarukalla pöydänkin läpi!
 

 

Loppuillan huipennuksena oli Stand Up-esitys Kulttuuritalolla. Esiintyjänä oli the one and only Sami Hedberg, joka nauratti yleisöään kahden tunnin ajan. Vatsalihakset olivat kovilla sekä suupielet repeämispisteessä, mutta oli kyllä sen arvoista! Koko viikonlopun ovatkin sitaatit lennelleet ja paikalla olleet saaneet extra huvitusta!

 
Kiitos Sami!
 

Lyyti katselee nyt missejä televiisiosta ja pohtii syvällisesti: "Kuka V***u haluaa Miss Suomeksi?!?" Ja silti tätä täytyy katsella. Kohta iltapukukierros alkaa, mutta sitä ennen vielä kaikki missit bikineissä! Ja Soffi todellakin on kysellyt jo muutamaan otteeseen, etteikö kanavan vaihto olisi paikallaan. Kaukosäätimen valtiaan mielestä ilmeisesti ei. Kärsimys jatkukoon!

 

2 kommenttia:

  1. Olen miettinyt ihan samaa joskus ja onko se enää edes kovin iso juttu. Valitaankohan miss Suomi vain siksi, että niin on tehty jo vuosikausia eikä kukaan uskalla puhua lopettamisesta.

    Toffee parka.

    VastaaPoista
  2. Kyllä siitä vissiin jokunen vuosi sitten juteltiinki. Vaan kun on aina ollut ja näin tehty niin tehdään vieläkin. Sitäpaitti kai se jotakuta kiinnostaa ku niin moni nuorinainen sinne pyrkii pikineissä keikistelemään Turkin aurinkoon. Olkoonkin, että TV kuvaa kaiken (tai ehkä juurikin siksi)...

    VastaaPoista